Anoniem – Het is uit, hij heeft een ander en ik ben zwanger van hem ~ Paramaribo

zwanger Paramaribo

Hallo FamilieNieuws, ik ben Loraine uit Paramaribo. Niet geboren wel getogen. Ik ben blij en verdrietig tegelijk. Ik ben op mijn 41ste  eindelijk zwanger. Geen kowroe dresie, geen moeroe dresi en geen ivf. Gewoon door een paar flinke vrij partijen met mijn ex.

[quads id=1]

Loraine uit Paramaribo

Brian en ik waren om en bij 20 jaar bij elkaar. Nooit heb ik de pil gebruikt. Ik ben twee keren zwanger geweest in het begin maar die baby’s zijn niet gebleven. Het laatste jaar ging het heel slecht tussen ons. Ik ben erachter gekomen dat hij 3 buitenkinderen heeft gemaakt. Vlak hier in Paramaribo. Het was heel zwaar voor mij.

Nooit de pil gebruikt

Ik had hem vergeven want hij heeft ook recht op een kind. Zijn moeder had met me gesproken. Brian houdt van me enz. bla bla bla. Maar toen ik erachter kwan dat hij nog steeds met 1 van die moeders naar bed ging ben ik verhuisd. Hij hield ook van haar. Ik kon een kamer huren. Brian heeft me wel geholpen met veel. De inrichting enz. Hij was vaker bij mij. Maar we hadden niets meer. Jawel we gingen met elkaar naar bed.

[quads id=1]

Mijn eigen schuld

In de tussentijd is hij met 1 van die moeders doorgegaan. Ze vond ik heb hem losgelaten dus het was mijn eigen schuld. Niet erg. Ik was toch aan het afbouwen. ik voelde me helemaal niet goed. Mijn menstruatie was altijd raar dus ik had geen iedee dat ik zwanger kon zijn. Als ik plat in bed lag was mijn buik zo groot. Ik begon te sporten buikoefeningen te doen enz want mensen vonen me dik. Een collega van me zei: Je bent zwanger he?

Hij was de tweede die me dat zei. Ik voelde me zo beledigd. Maar toen ik bij de dokter kwam om mijn bloeddruk te checken vertelde ik het verhaal en dat van mijn buik. Hij liet me plassen. Ik werd meteen doorgestuurd voor een echo. Ik was zwanger. Ik was met mijn moeder hoor. 4,5 maand zwanger was ik. Mijn moeder ging gelijk bidden op haar knieen. Ze was zo blij.

[quads id=1]

Ik ben blij

Ik ook. Ik ben nog nooit zo blij geweest. Mijn moeder dacht dat ik zomaar met een heer was gegaan, want ze wist niet dat ik nog Brian naar bed ging. Ze zei me nog. Het maakt niet uit van wie die baby is, hij is van jou. Ze begon al te zeggen dat die kinderen van Brian waarschijnlijk ook niet van hem waren want ik ben gelijk zwanger geraakt van die ander.

zwanger Paramaribo
Voorbeeldfoto van Fabwoman.ng

Ik zei der van nee, is van Brian. Ze kon het niet geloven. Inmiddels had ik hem ook al 2 maanden niet gezien. Langzaam was ik van hem af. Maar ik belde hem meteen die avond en vroeg hem om te komen. Ik had een probleem met mijn auto zei ik. Hij kwam en die dame zat bij hem in de auto met dat kind.

Strakke jurk

Toen hij binnenkwam zag hij het meteen. Ik had een strakke jurk aangedaan opzettelijk om zijn reactie te bekijken. Hij zei, ben je zwanger of ben je vet geworden. Ik gaf hem die echo. Je kon duidelijk de weken erbij zien. Dus in mijn hoofd wist hij dan meteen dat het van hem was.

Wakka meid

[quads id=1]
Wel Brian heeft me uitgescholden dat ik een wakka meid ben en dat ik met meerdere mannen heb geslapen en dat het kind onmogelijk van hem kan zijn. Zoveel jaren zijn we samen geweest bla bla bla. Zo erg. Dus jullie kunnen snappen hoe boos ik ben. Dus ik belde zijn moeder die avond. Hij was me al voorgeweest. Maar ze reageerde positief. Ze was blij voor mij. Ze zou met hem praten.

Wat moet ik doen

Kijk ik schrijf jullie omdat ik wat advies wil. Ik weet niet zo goed wat ik nu moet doen. Moet ik hem maar loslaten? Moet ik me best blijven doen zodat hij gelooft dat die baby van hem is. Soms wil ik liegen en zeggen dat het van mijn collega is. Omdat ik boos ben. Brian is geschrokken. Maar ik dan? Ik ben ineens zwanger na zoveel jaren. Ik heb nooit met een andere man geslapen. Ik vind het erg dat mensen dit denken. Ik weet dat mijn moeder dat ook denkt.

Moet ik het alleen doen?

[quads id=1]

Jarenlang droomde ik ervan om samen ouders te worden. En nu is het zover. Zo zielig. Moet ik het zo laten en alles maar alleen doen? Of moet ik Brian duidelijk maken dat mijn kind van hem is? Maar hoe doe ik dat? Voor de duidelijkheid. Ik wil hem niet terug. Absoluut niet. Hij lijkt gelukkig met zijn gezinnetje. Maar hij moet toch weten dat dit kind van hem is. Of geloven jullie het ook niet?

Gerelateerde verhalen:

Anoniem – Hij wil geen kinderen en toch ben ik (stiekem) zwanger ~ Paramaribo

zanger Paramaribo

Anoniem – Hij heeft me gedwongen om abortus te doen. Ik haat mezelf ~ Paramaribo
baby buitenland

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig