Video bekendmaking – Morgen beëdiging en installatie Granman te Paramaribo

Granman Paramaribo

Paramaribo ~ Minister Dikan installeert commissie beëdiging en installatie grootopperhoofd Saamaka. Minister Edgar Dikan van Regionale Ontwikkeling heeft de “commissie beëdiging en installatie van het grootopperhoofd van de stam der Saamaka” geïnstalleerd.
[quads id=1]

10 augustus te Paramaribo

De ceremonie zal op vrijdag 10 augustus in Paramaribo plaatsvinden. Zowel voor als na de installatie moet de commissie in goed contact staan met het grootopperhoofd en de minister dagelijks rapporteren over de gang van zaken rond de beëdiging en installatie.

Weinig tijd voor de organisatie

[quads id=1]
De missie van de commissie duurt totdat het nieuw stamhoofd weer uit Paramaribo is vertrokken richting zijn residentie te Asidonhopo aan de Boven Suriname (Sipaliwini). “U hebt maar weinig tijd, slechts enkele dagen om deze grote activiteit te organiseren, maar ik heb er het volste vertrouwen in dat u met uw ervaring en kundigheid iets goeds zult doen,” aldus minister Dikan tegen de commissie.

[quads id=1]
De commissie wordt voorgezeten door districtscommissaris Yvonne Pinas van het Bestuur ressort Boven Suriname (district Sipaliwini). De overige leden zijn: Petrusi Jacob (Min RO), Monique Pintoe (Min RO), Hortensia Rensch (Min RO), Steven Vroom (Min RO), Orsen Matodja (Min RO), Louis Alfaisie (Min RO) en Monica Drente (Min RO).

Bekijk hier de video erover:

Bron: DeBoodschap
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.