Politieman lost waarschuwingsschot voor agressieve dronken bestuurder ~ Paramaribo

slaat Paramaribo

Paramaribo ~ Gewelddadige autobestuurder achter slot en grendel gezet. Politieambtenaren in Paramaribo hielden in de vroege ochtend van zondag 5 augustus de 35-jarige autobestuurder Navaro, D. aan.
[quads id=1]

Agressieve man in Paramaribo

De Centrale Meldkamer lanceerde op die bewuste ochtend een “algemeen bericht” bestemd voor alle politie eenheden dat er geschoten werd op de kruising van de Coesewijne- en de Mr. J. Lachmonstraat. Onderzoek wees uit dat het om een aanrijding ging tussen twee voertuigen met zware materiële schade. Navaro reed met zijn auto over de Coesewijnestraat en verleende geen voorrang aan het verkeer op de Mr. J. Lachmonstraat met het gevolg dat hij een aanrijding veroorzaakte met een voertuig dat over die straat reed.
[quads id=1]

Geen voorrang gegeven

Op een gegeven moment stopte ter hoogte van de aanrijding een voertuig, waarin een dame en haar vriend zaten. De dame begon opnames te maken van de aanrijding met behulp van haar mobiele telefoontoestel. Toen Navaro dat zag liep hij naar de dame toe en bracht haar een vuistslag toe in het gelaat. De vriend van de dame kwam tussen beide om erger te voorkomen.

Hij gaf haar een vuistslag

[quads id=1]
Navaro ging vervolgens naar zijn voertuig van waaruit hij een scherp voorwerp tevoorschijn haalde waarmee hij de dame en haar vriend bedreigde. Een agent van politie 3e klasse die toevallig voorbij kwam, zag wat er gebeurde en loste een waarschuwingsschot af om te voorkomen dat Navaro de dame en haar vriend mogelijk ernstige verwondingen kon toebrengen met het scherp voorwerp.

Politie moest waarschuwingsschot lossen

[quads id=1]
Samen met andere collega’s, die inmiddels ter plaatse waren gearriveerd, gelukte het de agent van politie 3e klasse om Navaro aan te houden. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn. Navaro werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau van het ressort Flora. Na ontnuchtering is hij voorgeleid bij een hulpofficier van justitie. Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie is Navaro ingesloten voor onder andere zware mishandeling en bedreiging.
slaat Paramaribo

Ze moest naar spoedeisende zorg

Het is namelijk zo dat de dame naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis moest voor medische behandeling. Zij is vervolgens verwezen naar een oogarts. Het rijbewijs van Navaro is hangende het onderzoek ingevorderd en het scherp voorwerp is in beslag genomen.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.