Foto’s – Teleurstellende resultaten Tata Colin school Coronie. Maar 24% geslaagden

School Coronie

Coronie ~ De uitslag van de Tata Colin Schooljaar 2017/2018 zijn binnen. Op vrijdag 3 augustus 2018 heeft de uitslag plaatsgevonden van de leerlingen van de vierde klas MULO in het district Coronie. Van de 54 leerlingen zijn er 13 geslaagd, 6 herkansing en 35 afgewezen.
[quads id=1]

De resultaten in Coronie zien er als volgt uit:

Aantal leerlingen Mulo 4A: 39
Aantal geslaagden: 9 leerlingen, daaruit hebben 5 hun toelatingsexamen behaald.
Aantal her kandidaten: 2 Aantal afgewezen: 28

[quads id=1]
Aantal leerlingen Mulo 4B: 15
Aantal geslaagden: 4 leerlingen, daaruit hebben 3 hun toelatingsexamen behaald.
Aantal her kandidaten: 4 Aantal afgewezen: 7

Dit zijn de percentages

Totaal geslaagden: 13 leerlingen (24,1%)
Totaal afgewezen: 35 leerlingen (64,8%)
Totaal her kandidaten: 6 leerlingen (11,1%)

Leiding is ontevreden

[quads id=1]
De leiding van de school in Coronie, meneer J. Karijoikromo geef aan dat hij zeer ontevreden is over de resultaten. Hij en zijn collega’s hebben hun best gedaan om de leerlingen voor te bereiden op het examen, zodat ze goede resultaten konden boeken. Nu de resultaten binnen zijn, was het teleurstellend voor de leerkrachten.

Een haar behandeling

Van het jaar waren er ook voor de best geslaagden in Coronie heel wat in petto. Van DNA- lid Joan Wielzen en een jonge ondernemer Roy Donk kregen ze een presentje, van mevr Mirelva Hardjodikromo een waardebon en van mevr Lucille Hardenberg namens haar bedrijf Succes Beauty elk een bloemstuk, een taart en een haar behandeling.

Geslaagden gefeliciteerd!

[quads id=1]
Hartelijke felicitaties aan de geslaagden en voor degenen die verder studeren wordt er aan hun succes toegewenst. Voor de herexamen kandidaten is er nog een kans die goed benut moet worden.

Volgend jaar beter

Degenen die het niet gehaald hebben moeten de moed niet opgeven en in het volgend schooljaar hun beste beentje voorzetten

Bekijk hier de foto’s:

Bron: BIC Coronie
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.