Drie mensen in Paramaribo geslagen met houwer en beroofd van SRD 20.000

kapparij Paramaribo

Paramaribo ~ Criminelen maken SRD 20 duizend buit. Drie personen zijn dinsdagmiddag in Paramaribo beroofd van SRD 20 duizend. Twee rovers, die gewapend waren met houwers, pleegden de daad.
[quads id=1]

Criminelen in Paramaribo

Een van hen was gekleed in een groene trui, blauwe jeansbroek en zwarte pet, terwijl de andere gekleed ging in een groene jacket en blauwe jeansbroek. Zij maakten SRD 20 duizend die de slachtoffers bij zich hadden buit en verlieten na de daad de plaats in een grijze wagen via de Jacques Gompertstraat en gingen de Mozartstraat in.
[quads id=1]

SRD 20 duizend

De voorzijde van de wagen had geen kenteken en aan de achterzijde was er een donkere micaplaat aangebracht op het kenteken. De slachtoffers liepen geen letsel op, maar klaagden van pijn aan hun zitvlak omdat zij geslagen werden met de platte zijde van de houwers.

kapparij Paramaribo
Ze zijn niet opgepakt

Zij deden aangifte van de beroving bij de politie die nog bezig is met het onderzoek. De rovers zijn nog voortvluchtig
[quads id=1]
Geschreven door TATJANA MUSKIET
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.