Bekendmaking ~ Centrale markt Paramaribo gesloten ivm grote schoonmaak

centrale markt Paramaribo

PARAMARIBO – De Centrale Markt zal een complete schoonmaakbeurt ondergaan. Dit jaar zal de markt op 9,10 en 11 augustus een wasbeurt krijgen. Dit zegt marktmeerster van Paramaribo John Lecton.
[quads id=1]

Centrale markt Paramaribo

Op 9 augustus zal er geen gelegenheid tot marktbezoek zijn. Op 10 en 11 augustus wordt de markt gehouden aan de Jodenbreestraat. Alle marktverkopers krijgen dan de gelegenheid om hun producten daar te verkopen onder toezicht van de politie. “We hebben alles al geregeld. Iedereen mag gewoon boodschappen doen aan de Jodenbreestraat”, zegt Lecton.

Locatie verplaatst

[quads id=1]
De marktmeester zegt verder dat er na de wasbeurt units zullen worden geopend voor De Energie Bedrijven Suriname, De Surinaamse Waterleiding Maatschappij en Het Centraal Bureau voor Burgerzaken. Deze zijn nu in afrondende fase. Lecton zegt dat deze units het veel gemakkelijker moeten maken voor de marktbezoeker om hun boodschappen te doen en rekeningen te voldoen op één plek.

Alles op 1 plek

Ook de aangelegde parkeerplaatsen voor marktbezoekers zullen na de wasbeurt van de markt gereed zijn om officieel in gebruik genomen te worden. Lecton zegt dat het parkeerterrein ongeveer honderd voertuigen kan opvangen. “Meer plek is er niet anders zouden wij ergens anders beschikbaar moeten hebben, maar als de parkeerplekken te ver van de markt zijn, gaan de bezoekers niet zover willen lopen.
[quads id=1]

Eindhalte Waterkant

Het parkeerterrein is ingericht naast de markt nabij de lijn 5 eindhalte aan de waterkant. De marktmeester zegt dat er in de toekomst ook units zullen worden ingericht voor jonge ondernemers en vroege schoolverlaters.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.