Video – Nederland ~ 14-jarige al langer dan een week vermist.

Vermist Nederland

Vader van vermiste Nsimire (14) doet smeekbede: ‘Wij gaan kapot zonder haar’
[quads id=1]
De vader van de vermiste Nsimire Massembo (14) uit Den Haag heeft op Facebook een oproep gedaan aan iedereen in Nederland om aandacht te vragen voor de vermissing van zijn dochter. ,,Wij gaan kapot zonder haar.”

OPROEP AAN ALLE VADERS EN MOEDERS IN NEDERLAND
Op 25-12-2003 werden mijn vrouw en ik trotste ouders van een prachtig, lief meisje genaamd Nsimire. Net als bij de geboortes van onze andere kinderen was dit een van de mooiste dagen in ons leven.
[quads id=1]
Net zoals alle andere Nederlandse kinderen heeft Nsimire dromen, wordt ze verdrietig van onrecht en kan ze schitterend lachen om kleinste dingen. Wij zijn in 2005 in Nederland komen wonen, dit land als ons eigen land omarmd en hebben wij er als ouders alles aan gedaan om onze kinderen mee te geven dat ze niets minder zijn dan een ander.
Sinds 27 juli 2018 is de kamer van Nsimire leeg. Onze dochter is namelijk al ruim meer dan een week vermist en we hebben nog steeds geen idee van waar ze is. De moeder slaapt en eet niet en mijn andere kinderen huilen zichzelf meer dan een week in slaap. Mijn jongste vraagt elke dag: “ papa, komt ze vandaag weer terug?” Ik zeg dan ja mijn schat, terwijl ik helaas het antwoord op haar vraag niet heb.
Wij begrijpen niet waarom er geen amber alert wordt uitgeroepen, waarom er niet massaal naar ons kind wordt gezocht en vooral waarom er al zoveel tijd voorbij heeft kunnen gaan zonder dat het land waar wij ons een mee voelen met ons meezoekt.
Ik wil u van vader tot vader en van moeder tot moeder smeken om ruimte in uw hart te vinden om ons kind te geven zoals u van uw eigen kinderen houdt.
[quads id=1]
Misschien verschillen onze achtergronden en misschien delen we niet dezelfde status en hebben we niet het bereik en de middelen die een ander heeft. Desondanks is de liefde en de bezorgdheid om onze dochter niet minder dan bij een ander.
Toen Nsimire nog klein meisje was vroeg ze een keer aan mij: “Papa, ga je mij altijd beschermen?” Ik heb toen mijn woord gegeven en haar beloofd dat ik er voor haar zou zijn. Ik mis haar zo verschrikkelijk.
Ik vraag u vanuit mijn hart om mij te helpen deze belofte waar te maken en haar vermissing de aandacht te geven die het verdient. Ik ben ten einde raad. Help ons alsjeblieft ons meisje terugvinden. Wij gaan kapot zonder haar.

Mijn jongste vraagt elke dag: ‘Papa, komt ze vandaag weer terug?
Baderha Massembo
[quads id=1]
Vermist NederlandHet meisje werd op vrijdag 27 juli voor het laatst gezien. De politie maakt zich grote zorgen over haar, nu ze al ruim een week vermist is. Haar vader, Baderha Masserbo, heeft vandaag op Facebook een oproep geplaatst om aandacht voor de vermissingszaak van zijn dochter te vragen. De oproep was vandaag rond 16.00 uur al meer dan 84.000 keer gedeeld.

,,Sinds 27 juli is de kamer van Nsimire leeg”, schrijft hij. ,,Onze dochter is namelijk al ruim meer dan een week vermist en we hebben nog steeds geen idee waar ze is.”
[quads id=1]
De moeder van de tiener eet en slaapt niet meer. De andere kinderen huilen zich volgens de vader sinds de vermissing in slaap. ,,Mijn jongste vraagt elke dag: ‘Papa, komt ze vandaag weer terug?’ Ik zeg dan ja mijn schat, terwijl ik helaas het antwoord op haar vraag niet heb.”
[quads id=1]
Belofte
Baderha hoopt dat het hele land gaat mee zoeken naar zijn dochter, ook om de belofte na te komen die hij maakte toen ze nog een klein meisje was en zij aan hem vroeg om haar altijd te beschermen. ,,Ik heb toen mijn woord gegeven en haar beloofd dat ik er voor haar zou zijn. Ik mis haar zo verschrikkelijk.”
[quads id=1]
,,Ik vraag u vanuit mijn hart”, zo schrijft hij ,,om mij te helpen deze belofte waar te maken en haar vermissing de aandacht te geven die het verdient. Ik ben ten einde raad. Help ons alsjeblieft ons meisje terugvinden. Wij gaan kapot zonder haar.”

Chillen
Ook de politie is op zoek naar het meisje. Ze zou regelmatig in het Zuiderpark chillen. De vrijdag voor haar verdwijning bleef ze onverwacht bij een vriendin slapen. De volgende dag verliet ze die woning en sindsdien ontbreekt elk spoor.

Nsimire heeft een donkere huidskleur en zwart haar met ingevlochten zwart en bruin nephaar, met een grijze bandana. Ze heeft een slank postuur.
[quads id=1]
De politie zegt dat ze veel vragen heeft gekregen waarom er geen Amber Alert is gegeven voor de vermissing van het meisje. ,,Bij een Amber Alert heeft de politie sterke aanwijzingen dat het leven van een ontvoerd of vermist kind in gevaar is. Dat is bij de vermissing van Nsimire niet het geval.”

bekijk hier de verschillende video’s en de wanhopige oproep van haar vader:

 

https://m.youtube.com/watch?v=pl_KjJjbrTk

Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.