Politie schiet dief neer te Paramaribo

politie Paramaribo

Paramaribo ~ Verdachte neer geschoten kompaan geeft zich over. De 30- jarige Miquel, W. en de 18-jarige Rivaldo,M zijn gistermiddag zondag 5 augustus, door politieambtenaren van de Regionale Bijstand Team Paramaribo(RBT-Parbo)aangehouden niet lang nadat zij een diefstal hadden gepleegd aan de Basaltstraat te Paramaribo.
[quads id=1]

Politie Paramaribo

Uit voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat Miquel en Rivaldo een mengpaneel ter waarde van USD3500,- uit een voertuig aan de Basaltstraat hadden weggenomen. Zij werden op heterdaad betrapt door de eigenaar van het apparaat. Na de diefstal stapten deze dieven in een personenauto en reden weg.

Ze stapten in de auto

politie Paramaribo
[quads id=1]
De benadeelde ging ze achterna in zijn voertuig terwijl hij de politie in kennis stelde van de diefstal. In de Arctonstraat kwam het voertuig waarin Miquel en Rivaldo zaten tegen een pilaar aan waarna zij uit het voertuig stapten en weg vluchtten een bosschage in.

Politie schiet gericht

Intussen waren leden van RBT-Parbo ter plaatse gearriveerd en zij zetten de achtervolging in. Sommaties en waarschuwingsschoten hielpen niet om de verdachten tot staan te brengen waardoor de politie genoodzaakt was gericht te schieten. Daarbij is Miquel,W. in zijn rechter bovenbeen geraakt. Zijn kompaan Rivaldo gaf zich over.
[quads id=1]

Naar AZP Paramaribo

Het mengpaneel is in de auto van deze twee dieven aangetroffen. Miquel is per ontboden ambulance naar het ziekenhuis overgebracht en na medische behandeling overgebracht naar het politie bureau.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.