Anoniem – De vriend van mijn dochter slaat haar waar ik bij ben ~ Paramaribo

dochter Paramaribo

Paramaribo ~ Goedendag mensen van FamilieNieuws en een prettige middag wens ik aan al uw lezers. Ik ben Anita en ik zit met een heel groot probleem.

[quads id=1]

Ik ben een alleenstaande moeder en ik woon in Paramaribo met zijn dochter van 17 en een zoontje van 9 jaar. Mijn man is weggegaan toen hij 3 jaar was en is inmiddels al overleden.

Anita uit Paramaribo

Mijn zoon is niet door zijn vader grootgebracht. Wel had ik na de scheiding even een andere vriend, maar die is niet meer met mij. Ik heb eigenlijk de opvoeding alleen op mij genomen. Mijn zoon doet zijn best op school en mijn dochter is net klaar met school. Verder studeren gaat ze niet. Niet omdat ze het zelf niet wil maar omdat het niet mag.
[quads id=1]

Het mag niet van hem

Ze heeft namelijk al een jaartje een vriend. Ik ben zelf van Hindoestaanse afkomst en mijn kinderen hun vader ook. Maar ik ben heel anders geweest met mijn man. Een man kon me nooit uitschelden. Ik ben niet een vrouw die luistert naar domme dingen van een man. Maar mijn dochter is jammer genoeg wel zo geworden. Die jongen, Jason woont ook bij ons in huis. Ik was het niet eens, maar liever dat anders zou zij bij hem gaan wonen. Bij zijn broer. Helemaal buiten de stad.

Ik moest het accepteren

Ik heb met ze gesproken en heb het geaccepteerd dat hij hier zou komen. Ik wilde zo graag dat ze door zou blijven studeren. Maar dat heeft ze toch niet gedaan. Ik vind het heel erg. Deze jongen bepaalt alles van mijn dochter. Ze was een leuk meisje, met veel vriendinnen. Nu gaat ze nergens. Niet eens op de hoek.

Ze mag dus niet verder studeren maar ze mag ook niet werken. Ze is altijd thuis. Ze helpt me wel met alles. Ook financieel helpt Jason ons mee. Maar hij mag al dat geld houden van mij. Ik heb het niet nodig. Ik begin mijn dochter kwijt te raken. Zelfs een telefoon heeft ze niet om te appen. Hij wil niet.

Niet eens een telefoon heeft ze

Ik praat elke dag met haar als die jongen niet thuis is, maar het lijkt alsof ze helemaal slap is geworden. Maar waarom ik zo boos ben geworden. Sinds een paar weken merk ik dat hij haar ook slaat. Ze zei me van niet. Maar ik zie het aan haar en mijn zoontje had het me ook verteld. Maar afgelopen week was het uit de hand gelopen. Hij heeft haar gebakst vlak voor mij. Ze hebben gevochten en uit wraak heb ik hem met een stok weggejaagd. Bijna wilde hij me ook slaan, maar hij heeft wel duizend keren sorry gezegd.

Sorry zegt hij

[quads id=1]

Mijn dochter zit hier met blauwe plekken naar me te kijken. Terwijl ze elke dag voor die jongen kookt en zijn kleren wast. Het is sinds die dag wel rustig in huis, maar ik kan het gewoon niet verwerken.

Ik kan het niet verwerken

Mijn dochter is pas 17 jaar. ze gaat niet meer naar school, ze werkt niet en heeft een verhouding met een jongen van 23 die haar leven voor haar bepaalt. Ik praat elke dag met haar. Die jongen is aan het bouwen en wil amen met haar wonen en trouwen en kinderen krijgen. Ik wil dat absoluut niet.

[quads id=1]

Maar teveel praten helpt niet, ze zegt me nu bijna niets meer. Ik ben bang om haar nog iets te zeggen. Misschien kan ik van jullie wat tips krijgen om haar te laten inzien dat het leven zo niet goed is. Mijn dochter is in een jaar veranderd van een knappe dikke mooie vrouw in een magere en ongelukkige vrouw. Die alleen maar binnenshuis is. Zelfs aan mij vraagt ze om boodschappen voor haar te doen.

Ze is niet zichzelf

[quads id=1]

dochter Paramaribo
Voorbeeldfoto

Ze is helemaal veranderd. Kunnen jullie mij aub helpen. Ik ben bang dat wanneer ze eenmaal weg is, ik haar niet meer ga kunnen zien. Nu heeft die jongen nog een klein beetje het respect voor mij in mijn huis. Maar wat gaat er gebeuren als ze straks weg zijn? Ik dank jullie vriendelijk voor de gegeven antwoorden. Hoor. Anita

Gerelateerde verhalen. Klik op de foto om het verhaal te lezen:
Anoniem – Mijn dochter zegt dat papa haar heeft ‘aangeraakt’
dochter Paramaribo

Anoniem – Mijn dochter wil het contact met mij verbreken ~ Paramaribo
dochter Paramaribo

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig