Video – Politie pakt ‘profeten’ van de Domineestraat te Paramaribo aan

politie Paramaribo

Paramaribo ~ Politie treedt op tegen zogenaamde profeten van de Domineestraat te Paramaribo. De politie van Keizerstraat heeft op zaterdag 4 augustus vijf jongemannen aangehouden.
[quads id=1]

Bekeerde jongemannen te Paramaribo

Ze behoren tot een groep die geleid wordt door een in Amerika woonachtige man. Op vrijdag 3 augustus maakte een alerte burger melding dat er op social media twee filmpjes zijn gepost, waarbij vijf jongemannen die zich bekeerden noemen aan de Domineestraat voor Times Mall op hatelijke wijze hun geloof aan voorbijgangers verspreiden.

Video beelden

Uit de beelden blijkt dat het vijftal niet ervoor schroomde om krachttermen en bedreigende uitlatingen te doen.
[quads id=1]

politie Paramaribo
Foto van Steven P.

Uit het onderzoek blijkt dat het vijftal via social media in contact kwam met de man en zijn geloof. Ze voegden zich als volgelingen van deze groep en verspreiden het geloof dat een christelijke basis heeft.

Ze zijn weer heengezonden

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie werden zij bij proces-verbaal gehoord en werden zij heengezonden. Bekijk hier de video van de profeten aan het werk Let op de video bevat krachttermen.

Houdt u daar aub rekening mee:
[quads id=1]

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.