Man bedreigt ex op haar werkplek en brengt vernielingen aan ~ Paramaribo

man Paramaribo

Paramaribo ~ Man ingesloten voor belaging, bedreiging en vernieling. Op woensdag 1 augustus schakelde een vrouw de politie van Geyersvlijt Paramaribo in voor haar ex-man die te keer ging op haar werkplek.

Politie Paramaribo

Bij aankomst op de plek werd de 39-jarige verdachte Harold B. aangetroffen en aangehouden. Onderzoek wees uit dat de vrouw reeds enkele maanden een eind heeft gebracht aan de liefdesrelatie die zij met Harold had. De man kon zich niet neerleggen bij haar besluit en bleef de vrouw overal volgen en bedreigen.

Eind aan de relatie


Op 1 augustus ging Harold naar de werkplek van zijn ex-vrouw te Paramaribo. Hij reed het terrein op en reed met zijn auto het voertuig van zijn ex-vrouw aan. Door de slag kwam het voertuig van zijn ex-vrouw in beweging en botste op tegen het voertuig van een collega. Beide voertuigen vertonen materiële schade.

Hij is opgesloten

]

man Paramaribo
Voorbeeldfoto

Harold werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is hij voor belaging, bedreiging en vernieling in verzekering gesteld.
Bron: KPS