41-jarige jongeman verdronken in de Suriname rivier

verdronken Suriname

Suriname ~ Tweede verdrinkingsgeval binnen 1 week. De 41-jarige Winston Windzak is zondag 5 augustus 2018 verdronken in de Suriname rivier
[quads id=1]

In de Suriname rivier

Uit het politioneel onderzoek blijkt dat het slachtoffer met familie en vrienden voor vertier naar een recreatieoord is geweest. Ze waren in en groep aan het zwemmen in de Suriname rivier toen Windzak plotseling in de diepte verdween

verdronken Suriname
Foto binnengekomen via Facebook

[quads id=1]

Hij verdween in de diepte

Er werd een zoektocht in touw gezet. De politie werd ingeschakeld die op haar beurt het duikersteam inschakelde. Iets over 22.00 uur werd het ontzielde lichaam van Windzak opgevist.

Tweede keer

[quads id=1]
Dit is al het tweede verdrinkingsgeval in een korte tijd. Een week eerder verdronk de 20-jarige Joël Overman ook tijdens het zwemmen in een recreatieoord in Suriname. Bekijk het bericht daarover hieronder.

Eerdere berichten:

20-jarige Joël Overman verdronken in een vakantie oord te Suriname

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.