4-jarig meisje ziek na verbranding medisch afval door arts in Suriname

afval Suriname

Suriname ~ 4-jarig meisje ziek na verbranding medisch afval door arts te Nickerie Suriname. Een 4-jarig meisje heeft nu ernstige ademhalingsproblemen en last van allergieën.
[quads id=1]

4-jarige uit Suriname

Dit als gevolg van medisch afval dat verbrand wordt tegenover haar woning aan de Fredericiweg in het district Nickerie te Suriname. Een bekend arts die tevens DNA-lid is, dumpt het afval tenminste 1 keer in de week op “zijn perceel aan de Fredericiweg waar hij niet eens verblijft en daarna afbrand”, zegt de vader van het meisje.
[quads id=1]

Vader van het meisje

afval Suriname

“Wij zijn een gesprek met hem aangegaan over dit probleem. Tevens hebben wij hem het bewijs van het lab-onderzoek van mijn 4-jarige dochter die een inhalatie allergie heeft getoond. Deze volksvertegenwoordiger en arts was echter niet vatbaar voor rede en sommeerde ons om ons beklag te doen bij de relevante instanties in Suriname.

Hij reed weg

[quads id=1]
Daarna stapte hij in zijn wagen en reed weg”, vervolgt de vader. Na meerdere malen te zijn gewaarschuwd door onder andere de brandweer en de milieupolitie, blijft de arts doorgaan met het afbranden van zijn medisch afval.

Bron: GFC Nieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.