Schokkende video – Moeder uit China gooit kinderen uit brandend huis

Moeder China

China ~ Dappere moeder redt kinderen door ze uit raam te gooien, maar overlijdt zelf.  Dappere moeder redt kinderen door ze uit raam te gooien, maar overlijdt zelf.
[quads id=1]

Moeder uit China

Een Chinese moeder heeft haar twee kinderen uit een brandend appartementencomplex in China gered door ze uit het raam te gooien. De dappere vrouw overleefde zelf de brand niet.

Moeder China
Foto van RTL Nieuws. Eén van de kinderen wordt uit het raam gegooid door de moeder.

[quads id=1]

Brandend appertement

In het appartementencomplex in de Chinese stad Xuchang woedde op de vierde verdieping een brand. De vrouw kon haar zoon en dochter niet meer via het trappenhuis in veiligheid brengen, schrijven lokale media. Daardoor zaten ze als ratten in de val. De moeder schreeuwde voorbijgangers om hulp en gooide een groot laken naar beneden zodat omstanders haar kinderen op konden vangen.

Opgevangen in groot laken

[quads id=1]
Als eerste gooide de dappere moeder haar 9-jarige zoon naar beneden. Daarna werd het jongste kind, een dochter van 3 jaar, naar beneden gegooid en opgevangen in het laken. De twee kinderen hadden enkele verwondingen maar overleefden de val.

Ze liggen in het ziekenhuis

Ze liggen in het ziekenhuis en worden omringd door familie. De moeder kon zichzelf niet meer in veiligheid brengen. Ze werd door hulpverleners bewusteloos aangetroffen in haar huis en overleed later in het ziekenhuis aan haar verwondingen.
Bekijk hier de video erover. Let op beelden kunnen zeer schokkend overkomen:

Bron: RTL
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.