Anoniem – Mijn schoonvader haat me, want hij haat creolen ~ Paramaribo

Paramaribo ~ Hallo iedereen. Mijn naam is Sherryl. Ik ben geboren in Paramaribo. Precies 23 jaartjes geleden. Ik heb 3 kinderen!

Ik ben getrouwd met Raoel. Hij is 26 jaar en we wonen in bij mijn schoonouders. Hier in Paramaribo. Het leven voor mij is verschrikkelijk. Het gaat helemaal niet goed hier in huis. Ik word vreselijk gepest door mijn schoonfamilie en mijn kinderen ook. Vooral mijn schoonvader maakt het moeilijk voor ons

Mijn schoonvader is een alcoholist. Hij drinkt vreselijk veel en als hij dronken is schelt hij iedereen uit. Echt een drama. Mijn kinderen mogen ook nooit buiten spelen. Ze moeten de hele dag opgesloten zitten in dat huis. Elke dag op onze kamer. Buiten is het heel vies ook. Het erf is zo slordig. Alleen maar rommel verzamelt hij. Niemand mag schoonmaken. Stel je voor je denkt een dagje: laat ik alles een beetje opruimen? Als je dat doet gaat mijn schoonvader vreselijk te keer.

Hij is smerig

Dan maakt hij ook nog elke dag de deur van het huis open voor zijn kippen. Ze poepen dan in het huis. Zo vies. Opzettelijk doet hij het want ik maak dat wel elke dag schoon.

Hij haat me hoor. Hij haat me verschrikkelijk. En ik weet waarom. Ik ben een creoolse dame en hij haat creolen. Hij zegt het me ook gewoon, dat hij creolen haat. Hij zegt het tegen al de mensen in de buurt. Ik schaam me ook zelfs om op straat te lopen en mensen tegen te komen. Want ik weet dat mijn schoonvader zoveel slechte dingen van me op straat vertelt. Hij schelt me uit tegenover andere mensen.

Mijn leven gaat elke dag achteruit hier. Het is echt niet goed voor me om hier te blijven. Mijn man Raoel. Zucht, over hem wil ik eigenlijk niet eens praten. Ik denk zelf ook niet dat hij echt van me houdt. Hij heeft geen scholing gehad. Maar hij doet ook geen moeite om iets te gaan leren. Mijn mening is: Je bent nooit te oud om te leren. Als hij echt van me zou houden zou hij moeite doen om iets te maken van ons leven.

Elke dag schreeuwt mijn schoonvader me, hij jaagt me elke dag weg. Maar plaats om te gaan heb ik helemaal niet. Hij dupeert me gewoon. FamilieNieuws. Ik ben echt moe. Vreselijk moe van dit leven met mijn schoonfamilie.

Ik zoek hulp

familie Paramaribo

Lieve lezers, ik ben echt radeloos. Al zou iemand me kunnen helpen met een onderdak. Al is het een klein huis of kapotte woning. Gewoon zodat ik op mijn eigen benen kan staan. Misschien kan iemand dit lezen die invloed heeft en iets voor mij kan betekenen want dit leven wil ik niet langer meer. Het kan niet. Is ook niet goed voor mijn kinderen. We moeten vandaar.

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig