19-jarige sleurt jonge vrouw woning te Paramaribo in en gebruikt haar intiem

school Paramaribo

Paramaribo ~ Meervoudige inbreker en misbruiker achter slot en grendel. De politie van Livorno heeft op woensdag 1 augustus de 19-jarige Sylvano V. alias ‘Busta’ na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.
[quads id=1]

Misbruik in Paramaribo

Sylvano wordt ervan verdacht in vereniging een vijftal inbraken te hebben gepleegd in het ressort. Hij en zijn kompanen maakten Latour-2 Paramaribo en omgeving onveilig. Daarnaast heeft op maandag 30 juli een jonge vrouw in een woning intiem misbruikt.
[quads id=1]

Hij liet haar daar achter

[quads id=1]
Na zijn daad liet Sylvano de jonge vrouw in het huis achter. Het slachtoffer deed vervolgens aangifte bij de politie van Livorno. Zij gaf de politie te kennen dat ze op weg was naar huis toen zij de haar welbekende ‘Busta’ op straat tegen kwam, die dezelfde richting opliep als haar.

Het huis was leeg
omgang Paramaribo
Voorbeeldfoto

“Busta” greep haar op een bepaald moment vast en trok haar mee naar de woning van een vriend van hem. Die woning staat momenteel leeg omdat die vriend van Sylvano alias “Busta” in het gevang zit. Sylvano heeft de jonge vrouw toen intiem misbruikt in het huis.

Hij heeft bekend

[quads id=1]
Sylvano werd opgespoord en is in de avond van dinsdag 31 juli is hij aangehouden. Bij zijn voorgeleiding heeft hij bekend enkele inbraken te hebben gepleegd en ook dat hij de jonge vrouw heeft misbruikt. Het vermoeden bestaat bij de politie dat Sylvano,V. alias “Busta” nog meer op zijn kerfstok heeft.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.