Broer kapt zijn bloedeigen zus neer te Flora Paramaribo

slaan Suriname

Paramaribo ~ Broer kapt zus met houwer. De politie van Flora te Paramaribo heeft donderdag de agressieve broer, Sergio A., opgepakt wegens het toebrengen van zwaar lichamelijk letsel aan zijn zus.
[quads id=1]

Flora te Pramaribo

Uit het politioneel onderzoek blijkt dat broer en zus gezamenlijk in een woning verblijven. Het probleem is wel dat zij al enige tijd niet met elkaar kunnen opschieten. Op zaterdag 28 juli kwam de broer dronken thuis aan.

Hij bedreigde zijn zus

[quads id=1]
Hij bedreigde zijn zus te zullen kappen. De verdachte zette uiteindelijk zijn woorden in daden om. Hij pakte een houwer en viel zijn zus aan met dat scherp voorwerp. Als gevolg van de kapbewegingen die hij maakte, is het slachtoffer geraakt aan haar hals en beide armen.

Een gapende kapwond

[quads id=1]
Zij heeft daardoor een gapende kapwond opgelopen, welke door de arts moest worden gehecht. De verdachte was de dagen daarna onvindbaar en hij wist zich enige tijd buiten de armen van de politie te houden. Uiteindelijk werd hij donderdag aangehouden en in verzekering gesteld.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.