Video – Vliegtuig crash!! Alle 103 inzittenden overleven het ongeluk ~ buitenland

vliegtuig buitenland

Buitenland ~ Een passagiers vliegtuig met 99 passagiers en 4 bemanningsleden aan boord is in het buitenland (Mexico) neergestort. Alle inzittenden van het vliegtuig hebben het ongeluk overleefd.
[quads id=1]

Vliegtuig uit het buitenland

Het toestel crashte dinsdag (lokale tijd) kort na vertrek vanaf een vliegveld in de noordelijke deelstaat Durango. Zeker 85 mensen zijn door het ongeluk gewond geraakt, zegt een woordvoerder van de Civiele Bescherming van Durango.

Twee gewonden zijn in “kritieke maar stabiele toestand”. Het gaat om de piloot en een passagier. Zeker 49 mensen liggen in het ziekenhuis.
[quads id=1]

Twee mensen zijn kritiek

Volgens lokale media is het vliegtuig vijf minuten na de start van de vlucht neergestort. Getuigen melden dat enkele passagiers vervolgens buiten het vliegtuig op zoek waren naar hulp.

Aeroméxico

Het gaat om vlucht AM2431 van de Mexicaanse luchtvaartmaatschappij Aeroméxico. Dat is de lijnvlucht van Guadalupe Victoria International Airport naar Mexico-Stad.
[quads id=1]

Geen doden

José Rosas Aispuro, de gouverneur van de deelstaat Durango, bevestigt dat er geen doden zijn gevallen. Hij zegt dat getuigen hem vertelden dat er “een grote klap” te horen was en dat het vliegtuig “plots zonder waarschuwing” op de grond was beland.

Slecht weer

Aeroméxico probeert te achterhalen wat er precies is gebeurd. De luchtverkeersleiding van het vliegveld in Durango denkt dat de slechte weersomstandigheden een rol hebben gespeeld bij de crash. Mogelijk wilde de piloot de start vanwege het weer op het laatste moment afbreken.

Het had volgens de gouverneur geregend en er was een storm op komst.

Bekijk hier de video:

[quads id=1]
Bekijk hier de video met beelden en reacties van de passagiers uit het vliegtuig. Let op beelden kunnen schokkend overkomen:

Bron: Nu.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.