Video – Ik heb een miskraam gehad. Christel vertelt over haar miskraam.

miskraam

Miskramen komen veel vaker voor dan de meeste mensen denken. 1 op de 4 vrouwen krijgt een miskraam. En toch wordt er heel weinig over gesproken.
[quads id=1]

Praten over je miskraam

Hoe komt dat? Is het schaamte, angst of willen vrouwen het gewoon niet met een ander delen? Veel vrouwen praten zelden of nooit over hun miskraam. Maar door erover te praten, kun je wel voorkomen dat je jarenlang een trauma met je meeneemt.”

miskraam
Videostil Youtube

[quads id=1]

Vlogger Christel

Vlogger Christel heeft besloten om haar miskraam ervaring te delen met de wereld. Lees hier wat ze erover zegt en kijk ook naar haar video.
[quads id=1]

Het ene moment was ik in de wolken en kon niets en niemand mij wat maken, want zo gelukkig was ik. Dit gevoel ruilde ik na enkele weken in voor een groot verlies. Ik mag oprecht zeggen dat het mij niet gebroken heeft – ook al voelde het op de meeste momenten anders – Ik heb het overleefd, ben er sterk uit gekomen en heb het een plekje kunnen geven.

Tips

In deze video vertelt zij haar verhaal en deelt ze enkele tips die haar enorm geholpen hebben. ️

Bekijk hier haar video:
[quads id=1]

Wil je meer zien van Christel? Abonneer je GRATIS op haar kanaal zodat je geen toekomstige video’s mist!

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.