Video – 4-jarige schiet meisje van 2 dood ~ Amerika

Amerika ~ Meisje (2) per ongeluk doodgeschoten door jongetje (4). Een 2-jarig meisje is vrijdag per ongeluk doodgeschoten door haar 4-jarige neefje. Het ongeluk vond plaats in een huis te Californië in Amerika.
[quads id=1]

Het gebeurde in Amerika

Een woordvoerder van de lokale politie laat aan Amerikaanse media weten dat agenten het meisje rond negen uur ’s ochtends met een schotwond aantroffen bij de woning. De peuter werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is ze onmiddellijk overleden.

[quads id=1]

Ze overleed in het ziekenhuis

De kinderen verbleven in het huis van hun opa, wiens wapen in de handen van het jongetje was belandt. De 53-jarige opa van de kinderen is aangehouden. De politie gaat uit van een vreselijk ongeluk. Op het moment van het incident waren er meerdere volwassenen aanwezig in de woning.

Er waren volwassenen in het huis

Uit onderzoek is gebleken dat jaarlijks zo’n 1300 kinderen in Amerika overlijden aan de gevolgen van een schotwond.

1300 kinderen in Amerika

kijk hier naar de video erover:
[quads id=1]

Bron: Telegraaf
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.