Meer over politieman Kenneth die zich als vrouw kleedde ~ Paramaribo

Voorbeeldfoto man in vrouwenkleren

Paramaribo ~ Politieman kleedde zich als vrouw om burgers op te lichten
[quads id=1]

Politieman uit Paramaribo

De politieambtenaar, Kenneth R., moet volgens het Openbaar Ministerie voor drie jaar in de cel, omdat hij tientallen personen heeft opgelicht.

Op afbetaling

De strafbare feiten hebben allemaal betrekking op voertuigen. De wetsdienaar gebruikte zijn positie en kocht voertuigen van personen op afbetaling.

Na betaling van een voorschot was hij niet meer bereikbaar en verkocht hij deze voertuigen met vervalste nummerbewijzen door aan derden.
[quads id=1]

Valse documenten

In andere gevallen huurde hij diverse voertuigen bij bedrijven, vervalste de documenten en verkocht deze ook door aan anderen.

Voorbeeldfoto man in vrouwenkleren
Voorbeeldfoto man in vrouwenkleren

Benadeelden geven aan dat de politieman zich steeds voordeed als een zekere ‘Romano Djo’. Een van de gevallen mislukte echter.

Tegen een laag tarief

Volgens de eigenaar van een autohandelszaak benaderde de verdachte hem om een Toyota Hilux tegen een heel laag tarief over te kopen.

Gekleed als vrouw

[quads id=1]
Omdat dit verdacht bij hem overkwam en Mark ook nog als een vrouw gekleed was en een pruik op had, besloot hij het voertuig zelf te inspecteren. Toen bleek dat de achterruit van de Hilux met een sticker beplakt was.

Bij verwijdering bleek dat het om een gehuurd voertuig ging van een ander bedrijf. Openbare aanklager Claudia Bruining vindt dat de politieman ernstige schade heeft gericht aan het imago van het KPS.

Schade voor KPS

Deze zaak wordt op 16 augustus verder behandeld.

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.