Buitenland ~ Vrouw ontdekt na jaren dat schatje geen geslacht heeft heeft.

geslacht buitenland

Buitenland ~ ’Vrouw ontdekt na jaren dat haar liefje geen geslacht heeft’ – Soms is niets zoals het lijkt. Twee vrouwen in het buitenland (Ierland) slepen een man voor de rechter waarmee ze allebei een relatie hadden gehad, en ook omgang, terwijl de man geen geslacht blijkt te hebben.
[quads id=1]

Man uit het buitenland

De man hield altijd een shirt aan, maar de vrouwen dachten dat ze ’gewoon’ door zijn geslacht werden gepenetreerd. Carlos Delacruz (35) had met beide vrouwen een relatie. „Beiden geloofden dat ze gepenetreerd werd door zijn geslacht”, verklaarde aanklager Kirsten Cockburn. „Maar de verdachte heeft geen geslacht.”

Altijd een shirt aan

[quads id=1]
Al die jaren heeft Delacruz een ’onbekend object’ gebruikt, zo bekende hij volgens The Sun in de rechtbank. omgang gebeurde altijd in het donker. Nooit liet hij zichzelf zonder kleren zien. De vrouwen vertelden ’geschokt’ te zijn toen ze uiteindelijk erachter kwamen dat hun liefje geen geslacht had.

Altijd in het donker

Steevast hield Delacruz het (niet nader gespecificeerde) object vast met zijn hand. Hij droeg altijd een T-shirt en was opvallend onzeker over zijn lichaam, zo vertelden de vrouwen. Ze mochten alleen het T-shirt aanraken, maar nooit eronder komen.
[quads id=1]

Hoe zijn ze erachter gekomen?
geslacht buitenland
Voorbeeldfoto

De omgang was altijd een flinke beproeving. Beide vrouwen, wier namen onbekend zijn, leden ’extreme pijnen door penetratie’, zo vertelden ze. Hoe de vrouwen er precies achterkwamen dat hun man geen gesacht heeft, werd niet gespecificeerd.

Bron: Telegraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.