Video – Rij- en voertuigenbelasting Suriname kan oplopen tot SRD 1200

verkeer Suriname

Suriname ~ Streefdatum invoering rij- en voertuigenbelasting gesteld op januari 2019. Hoefdraad: ‘Het wordt door ons als rechtvaardige belasting gezien’
[quads id=1]

Auto belasting Suriname

Binnen De Nationale Assemblee is een vaart gezet achter de invoering van de rij- en voertuigenbelasting. Financiënminister Gilmore Hoefdraad zei deze week tijdens een openbare commissievergadering dat de regering ernaar streeft om deze belastingvorm per 1 januari 2019 te laten invoeren.
[quads id=1]

1 januari tot 31 december

Hoefdraad is ervan overtuigd dat de eigenaren van voertuigen vanaf deze datum dan voldoende tijd zullen hebben om zich hierop voor te bereiden. De belasting loopt van 1 januari tot 31 december. Volgens een voorlopige prognose zal de regering een bedrag van SRD 105 miljoen op jaarbasis extra binnenhalen.

In beslag genomen

De heffing op de rij- en voertuigenbelasting impliceert dat de bijdrage van de gebruiker hoger wordt naarmate het gewicht van het voertuig groter is. Voertuigen van personen die niet voldoen aan deze belasting, zullen in beslag worden genomen.
[quads id=1]

auto Suriname
Tarieven tabel uit DBS krant
Bekijk de video hierover

Bespreking van de ontwerp-wet houdende regels met betrekking tot de heffing van een rij- en voertuigenbelasting(Wet Rij-en Voertuigenbelasting) C.v.R. leden van de Vaste Commissie voor Financien in DNA: M.Abdoel(Vz), A. Gajadien, J. Vreedzaam, GRusland, R Cotino, W. Waidoe en W. Asadang. Bekijk hier de video erover:
[quads id=1]

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.