Video – Kaveeta, Vanessa en Anwar beëdigd tot Griffiers ~ Paramaribo

griffiers Paramaribo

Paramaribo ~ De Griffie der Kantongerechten is drie fungerend Griffiers rijker geworden. Het drietal is op woensdag 1 augustus door Kantonrechter Anandkoemar Charan beëdigd.

[quads id=1]

Beëdigd te Paramaribo

De zittende substituut– griffier van de Griffie der Kantongerechten Sudesh Simbhoedatpanday heeft hen de eedformules voorgehouden. De taken waarmee de kersverse griffiers Balgobind Kaveeta, Akaamba Vanessa en Jhagroe Anwar belast zullen worden, zijn door meester Charan ten overstaan van de aanwezigen benadrukt.

Omvattende taak

[quads id=1]
De Griffiers hebben een veel omvattende taak. Zij moeten bijstand verlenen aan de rechters, notuleren en juridische relevante feiten selecteren tot het inrichten van de administratie. Daarnaast het beheren van het archief alsook het goed voorbereiden van dossiers voor een zitting. Daarom is de geheimhoudingsplicht van zeer groot belang.

Geheimhouding is van groot belang

De griffiers moeten zich niet schuldig maken aan het accepteren van giften in de relatie tot het werk om iets te bespoedigen. De griffiers moeten geen zaken openbaren aan derden.
[quads id=1]

griffiers Paramaribo
Kaveeta Balgobind, Vanessa Akaamba en Anwar Jhagroe horen de eedsformule aan. Zij worden beëdigd door kantonrechter Anandkoemar Charan. (Foto: NII via Starnieuws)
Ze kennen de klappen van de zweep al

[quads id=1]

Het is horen zien en zwijgen benadrukte Mr. Charan. Het werk voor een Griffier is niet weinig te noemen. De beëdigden kennen de klappen van de zweep doordat zij eerst stage hebben gelopen en zijn goed bevonden benadrukte de Kantonrechter.

Felicitaties

Na de eedformules en taken te hebben voorgehouden aan de nieuw bakken Griffiers mochten zij hun felicitaties in ontvangst nemen.

Ook wij van FamilieNieuws feliciteren Kaveeta, Vanessa en Anwar van harte en wensen hen veel succes in hun loopbaan. Wilt u ook het drietal feliciteren? Dat kan hieronder dit bericht of op onze Facebookpagina.

Bekijk hier de video erover:

Bron: DeBoodschap
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.