Man neergestoken tijdens beroving ter hoogte van de Waterkant te Paramaribo

Steekpartij Paramaribo

Paramaribo ~ Criminelen steken slachtoffer neer. De politie van Keizerstraat te Paramaribo kreeg dinsdagavond een melding van een beroving aan de Steenbakkerijstraat, welke uitmondde in een steekpartij.
[quads id=1]

Politie van Paramaribo

Kort voor de beroving liep het slachtoffer D.J. over de Steenbakkerijstraat richting Waterkant. Ter hoogte van de kruising werd hij verrast door drie criminelen gewapend met messen. De verdachten probeerden het geld van de benadeelde weg te nemen, terwijl het slachtoffer zich hevig verzette.

Het slachtoffer verzette zich hevig

[quads id=1]
Tijdens het verzet liep het slachtoffer diverse steken aan zijn arm en borststreek op. De buit betreft een geldbedrag van SRD 700. Na de daad zijn de daders richting Maagdenstraat te Paramaribo opgerend. Het slachtoffer op zijn beurt zocht hulp. Hij rende richting Waterkant en zeeg op een bepaald moment neer.

Rende richting Waterkant

Steekpartij ParamariboDit slachtoffer kreeg hulp van de marktpolitie, die vervolgens de politie inschakelde.
[quads id=1]
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.