Extra informatie video – Politie voert extra controle op getinte ruiten ~ Suriname

politie Suriname

Suriname ~ Politie voert controle op voertuigen met getinte ruiten op ~ De politie zal binnen alle ressorten de controle op voertuigen met getinte ruiten opvoeren.
[quads id=1]

Politie Suriname

Het is gebleken dat autobestuurders zich niet houden aan de bij wet vastgestelde percentage tint oftewel ‘ Window films’ voor voertuigen.
[quads id=1]

Toegestane percentage

De politie zal de handhaving van de verkeerswetgeving opvoeren ten behoeve van de algehele veiligheid van onze samenleving. Er zal met name heel streng gelet worden op het toegestane percentage van getinte ruiten.
Het percentage zal worden vastgesteld middels een meetinstrument.

Boetes uitdelen

[quads id=1]
Bestuurders die deze overtreding begaan, zullen beboet worden. Bestuurders die toestemming hebben om met getinte ruiten buiten het wettelijke toegestane percentage te rijden, dienen in het bezit te zijn van een ontheffing.

politie SurinameOp de gemeenschap wordt een beroep gedaan hiermede rekening te houden en hun medewerking te verlenen.

Bekijk onderstaande video’s voor meer informatie:
Politiejournaal vandaag over de getinte ruiten:
[quads id=1]

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis