Politiebericht – 8 jarige aangereden door onoplettende chauffeur in Suriname

politie Suriname

Suriname ~ Rijbewijs autobestuurder ingevorderd; acht jarige kind aangereden. De politie van het ressort Zanderij kreeg in de maand juli een melding van een aanrijding waarbij een acht jarig meisje was aangereden.
[quads id=1]

Meisje in Suriname

Op de plek trof de politie het slachtoffer en de autobestuurder aan. Onderzoek wees uit dat de auto bestuurder over de Kennedyweg reed, gaande naar de richting van Zanderij. Op een gegeven moment stak het meisje de straat vanuit de rechterzijde over.

Hij trapte niet op de rem
ongeval Suriname
Voorbeeldfoto van English News Dailyhunt

[quads id=1]
Het meisje is door de autobestuurder opgemerkt toen zij zich op de rij helft van hem bevond. In plaats van af te remmen, trapte de bestuurder op zijn gaspedaal en reed het kindje aan.

AZP Paramaribo

Per ontboden ambulance is het meisje afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Het slachtoffer werd enkele dagen opgenomen. Intussen is zij ontslagen en nog steeds onder behandeling van een specialist.
[quads id=1]
Het rijbewijs van de onoplettende autobestuurder is op woensdag 25 juli ingevorderd.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis