Foto’s – Politie Paramaribo treedt streng op in Paramaribo. Meerdere aanhoudingen.

politie Paramaribo

Paramaribo ~ Drugsverkopers en openbare orde verstoorders aangepakt door de politie van regio Paramaribo. De Politie van regio Paramaribo heeft samen met leden van de Militaire Politie (MP) op vrijdag 27 en zaterdag 28 juli opgetreden tegen personen die op of langs de openbare weg de orde verstoorden.
[quads id=1]

Politie Paramaribo

Personen die zich voor winkels ophielden en alcohol nuttigden zijn verwijderd. Bij fouillering trof de politie bij enkele van deze personen scherpe voorwerpen aan die in beslag zijn genomen. Winkeliers werden opgedragen hun winkels te sluiten daar zij de openingstijden overschreden hadden.
[quads id=1]

Verschillende soorten drugs

Op vrijdag 27 juli en op zaterdag 28 juli zijn twee mannen aangehouden ter zake overtreding van de wet verdovende middelen. Die van 27 juli is aangehouden te Charlesburg met “yammi”marihuana en hasj in zijn bezit en die van 28 juli is aangehouden op de hoek van de Martin Luther King weg en de Latourweg. Deze verdachte had een hoeveelheid “sukru” in zijn bezit.
[quads id=1]

Ze zijn opgesloten

Na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie zijn beide verdachten invezekering gesteld.

Bekijk hier de foto’s:

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.