William Deel, directeur van ’s Lands Hospitaal Paramaribo, ontslagen!

s lands Paramaribo

Paramaribo – Minister Antoine Elias van Volksgezondheid heeft William Deel, directeur van ’s Lands Hospitaal Paramaribo, ontslag aangezegd.
[quads id=1]

Hospitaal Paramaribo

De bewindsman zegt aan Starnieuws dat zijn contract zeer nadelig is en niet kan worden voortgezet. Op grond daarvan is hij ontslagen. Met de waarneming van het ziekenhuis is voorlopig medisch directeur Soenita Nannan Panday-Gopiesingh belast.

Voorlopige waarneming

[quads id=1]
Het contract van Deel loopt tot juni 2020. De minister zegt dat hij zaken eerst juridisch goed heeft nagetrokken, voordat hij tot deze stap is overgegaan. De bewindsman wil in dit stadium geen detailinformatie geven over het contract.

Ook consultant

Naast directeurschap van het ziekenhuis, is Deel ook consultant van de instelling.

s lands Paramaribo
[quads id=1]
Uit een andere bron verneemt Starnieuws dat Deel naast een salaris van 5000 euro ook een behoorlijk bedrag toucheert als consultant voor een driedaagse werkweek. Deel was voordat hij directeur werd eind 2016 als consultant aangetrokken om het ziekenhuis door te lichten.

Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.