Oproep!! 7 lichamen opgebaard in AZP Paramaribo. Familieleden gezocht!!

overleden Suriname

Update DWT

De politie is opzoek naar nabestaanden van zeven overleden personen, wiens lijken al maanden in het mortuarium van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo liggen.

AZP Paramaribo

[quads id=1]
Belanghebbenden zijn opgeroepen om zich binnen twee weken te melden omdat anders de staat de lijken zal begraven. Het gaat om lichamen van vooral dak- en thuislozen.

Er lagen meer lijken in het mortuarum, maar na een oproep enkele maanden geleden door de politie hadden verschillende nabestaanden zich gemeld. Er resten nu nog zeven stoffelijke overschotten. Het hoofd van de afdeling Voorlichting van de politie, Humphrey Naarden zegt dat ook in het verleden nabestaanden het hebben laten afweten. De voornaamste reden zijn de kosten voor de uitvaart.
[quads id=1]
Naarden: “Er zijn ook andere factoren, maar vaak zijn mensen bang om voor de kosten op te draaien. We hopen dat met onze oproepen nabestaanden hun verantwoordelijkheid nemen. Zij zullen ook de kosten vanopslag in het mortuarium moeten betalen, maar daarvoor kan een betalingsregeling getroffen worden. Het zou kunnen dat de mensen niet weten om wie het gaat, vandaar de bekendmaking. Er zal wel familie zijn die deze informatie tegenkomt. Het is nu wel onze laatste oproep, want hierna worden de lichamen begraven.”


In het mortuarium van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo liggen de volgende lijken opgebaard: Vitendra Lalbahadoer, Milton Slijngaard en nog 5 andere

AZP Paramaribo

Bekijk onderstaande lijst voor meer informatie
[quads id=1]

Lijst met namen

overleden Paramaribo
AZP Paramaribo
[quads id=1]

Contact maken

Familieleden van de lichamen die opgebaard liggen in AZP Paramaribo worden hierbij opgeroepen om binnen twee weken na dagtekening contact te maken. Dit kan met het Korps Politie Suriname, de deelstructuur Forensische Opsporing op het telefoonnummer 404022 of het mortuarium van het Academische Ziekenhuis op telefoon 442222 toestel 287.

Bron: KPS
[quads id=1]
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.