Waarschuwing ouders: Vergeten baby in hete auto overleden ~ buitenland

baby buitenland

Buitenland ~ Drie maanden oude baby vergeten en overleden in auto – Wederom is een baby’tje overleden, nadat zijn moeder hem in de auto was vergeten.
[quads id=1]

Moeder uit het buitenland

Het 3 maanden oude jongetje zat de hele dag in een bloedhete auto in de Amerikaanse staat Indiana. De hulpdiensten zijn radeloos en roepen mensen op om hun achterbank te checken voordat ze de auto verlaten. Dit geldt ook voor het buitenland. Ook voor Suriname en Nederland. Let aub op!

Ook in het buitenland

De vader van het jongetje hoopt dat zijn hartverscheurende verhaal andere ouders waarschuwt. „Zodat dit niet nog een keer gebeurt”, aldus de vader.
[quads id=1]
De moeder van het jongetje bracht haar dochtertje naar school maar vergat haar zoontje af te zetten bij de dagopvang en begon – net als iedere andere dag – aan haar werkdag.

Pas na half 5

Toen zij rond half 5 terug kwam bij haar auto, was het 3 maanden oude jochie niet meer bij bewustzijn. Ze haalde hem uit de auto en begon hem mond-op-mondbeademing te geven, maar dit mocht niet meer baten. Haar zoontje, Aiden, was al overleden. Zo meldt The Independent.
[quads id=1]

Reactie vader

„Ik snap niet hoe dit heeft kunnen gebeuren. Mijn hart is gebroken”, zegt de vader van Aiden tegen lokale media. De politie is een onderzoek gestart naar de dood van het jongetje.

Tragisch

Aiden is de 29e die dit jaar in Amerika is overleden in een hete auto. Het gebeurt te vaak in binnen en buitenland. Hulpdiensten roepen automobilisten op om altijd voor de zekerheid hun achterbank te checken.

Beijk hier een video erover:
[quads id=1]

Bron: Telegraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.