Video – Immilioh Lens krabbelt terug. “Mijn leven is nu al in gevaar” Paramaribo

NDP Suriname Paramaribo

PARAMARIBO –  Immilioh Lens krabbelt terug. De beerput over vermoedelijke corruptiezaken van ex-minister en NDP-jongerenvoorzitter Faizal Abdoelgafoer, blijft voorlopig dicht.
[quads id=1]

NDP Paramaribo

Partijgenoot Immilioh Lens, die had gedreigd Abdoelgafoer te ontmaskeren, vreest nu voor zijn leven. “Mijn leven is nu al in gevaar. Geeft u mij de ruimte, ik weet waarmee ik bezig ben.”

Volgens Lens kunnen zijn uitspraken tegen hem gebruikt worden. “Wanneer ze me morgen bellen dat ik niet meer aan het werk hoef te komen, sta ik er alleen voor. Ik ga alleen met de gebakken peren zitten, want te a schot piki a sa de gi mi wawan, dus geef mij de ruimte”, krabbelt hij terug.
[quads id=1]

Geef mij de ruimte

Lens zegt dat hij werkt aan een gedegen plan van aanpak, maar flink wordt tegengewerkt vanuit de NDP. “U weet misschien niet wat er gebeurt wanneer iemand opstaat binnen de NDP en wat dit voor de persoon teweegbrengt. Het is geen makkelijke job. Je wordt echt van alle kanten aangevallen.”

NDP Suriname
Immilioh Lens zegt dat hij nog steeds van plan is om corrupte NDP-jongeren te ontmaskeren. Foto: dWT Archief

[quads id=1]

Tegenwerkingen vanuit de NDP

Volgens Lens zijn velen binnen de NDP daarom bang om voor hun mening uit te komen. Hoewel hij door diverse mensen wordt ondersteund, wil hij “het juiste moment afwachten” om de corruptiezaken te openbaren. Lens had Abdoelgafoer tot afgelopen vrijdag de tijd gegeven om op te stappen als voorzitter van de NDP-jongeren.

Ultimatum tot vrijdag

Hoewel de NDP-jongerenvoorzitter niet is afgetreden, zijn de onthullingen uitgebleven. Lens kan niet concreet aangeven wat hij zal doen nu Abdoelgafoer niet is opgestapt. Hij beweert dat zijn actie tegen jonge corrupte leden nog steeds heel serieus is. Lens zou nog steeds van plan zijn om een boekje open te doen over de ‘vreemde daden’ van Abdoelgafoer en drie anderen.

Bekijk hier de video omtrent zijn ‘anti corruptiebeleid’:
[quads id=1]

 

Geschrevn door  Jason Pinas

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.