Vakantie boeken vanaf Paramaribo? Nu tijdelijk SLM ticket betalen in SRD’s

slm Suriname

Paramaribo ~ SLM accepteert tijdelijk ook SRD’s. De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) start met het accepteren van Surinaamse dollars voor reizen vanaf Paramaribo.
[quads id=1]

SLM vanuit Paramaribo

Met ingang van 1 augustus 2018 start de SLM met een aktie voor de betaling van vliegtickets in SRD. Met deze eerste stap draagt de SLM bij aan de lang gekoesterde wens van de regering om betaling voor goederen en diensten in Suriname in onze eigen munteenheid te doen geschieden.
[quads id=1]

In eigen munteenheid

In nauwe samenspraak met de Minister van OWT&C, Patrick Pengel, zet de SLM in een aktie-model de eerste stap in de richting om het dé-dollariseren van de Surinaamse economie verder inhoud te geven.

slm ParamariboDit eerste aktie-model houdt in dat SLM vliegtickets vanaf 01 augustus tot en met 21 augustus 2018 in SRD kunnen worden betaald voor reizen aanvangende in Suriname in oktober en november 2018.

Op SLM kantoren

[quads id=1]
Dit kan via de SLM passageverkoopkantoren in Paramaribo en Nickerie alsmede de SLM erkende reisagenten. Afhankelijk van de reactie van het publiek en de mogelijkheden binnen de bedrijfsvoering zal de SLM zich inzetten om dit concept in de toekomst verder uit te bouwen.
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.