Roofoverval te Paramaribo. Alleenstaande vrouw gekneveld achtergelaten

man Suriname

Alleenstaande vrouw beroofd en gekneveld aan haar bed. De politie van Munder kreeg vrijdagmorgen een melding van een gewapende roofoverval aan de Stolkweg.
[quads id=1]

Stolkweg te Paramaribo

Ter plaatse aangekomen troffen zij een vrouw aan. Zij klaagde van pijn over haar lichaam. In de ochtend werd het slachtoffer in haar slaap verrast door drie criminelen. De daders hebben zich toegang verschaft door een reeds geforceerde schuifdeur. Volgens de aangeefster hadden inbrekers eerder deze week ook al gepoogd haar woning binnen te dringen, maar toen was het hen niet gelukt.
[quads id=1]

Ze hadden het eerder geprobeerd

Zij werden gestoord bij hun handelingen. Via die deur verschaften de daders zich nu wel toegang tot het huis. Zij hebben de alleenstaande vrouw op haar bed vastgebonden met het beddengoed. Hierna maakten de daders al haar sieraden buit.

Aan haar bed vastgebonden

[quads id=1]

vrouw Paramaribo
Voorbeeldfoto in bed gebonden

De volgende morgen rond 07.00 uur werd het slachtoffer bevrijd. De politie heeft haar met een visum verwezen naar de Spoedeisende Hulp voor behandeling. De daders van deze beroving zijn nog onbekend.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.