Politiebericht ~ Moeder buitenvrouw vernielt voertuig van binnenvrouw ~ Suriname

slaan Paramaribo

Suriname ~ Een 29-jarie mevrouw deed op donderdag 26 juli aangifte van vernieling van haar auto bij de politie van het ressort Lelydorp.
[quads id=1]

Buitenvrouw te Suriname

Volgens verklaring van de aangeefster kwam haar ter ore dat haar echtgenoot voor haar uitliep. Ze kwam erachter waar ze woonde. Op woensdag 25 juli ging zij naar het woonadres van de buitenvrouw in Suriname. Op dat adres trof zij de moeder van de buitenvrouw aan en hield die voor dat haar dochter een liefdesrelatie had met haar echtgenoot.

Haar dochter is de buitenvrouw van haar man

[quads id=1]
Nadat zij haar beklag had gedaan liep de moeder van de buitenvrouw haar huis binnen en kwam met een bezemstok naar buiten. Zij liep vervolgens naar de auto van de aangeefster en met de bezemstok verrichtte zij vernielingen aan het voertuig.

buitenvrouw Suriname

Ze deed aangifte tegen de moeder

[quads id=1]
Na de aangifte heeft de politie de verdachte opgespoord en aangehouden. Zij is de 44-jarige Patewatie C. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Patewatie in verzekering gesteld.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.