Moeder van ‘dief’ die werd afgetakeld in Paramaribo: jullie krijgen je straf nog

broer Suriname

Paramaribo ~ Woedende moeder van dief die werd afgetakeld in Paramaribo: jullie krijgen je straf nog. De moeder van een dief die vorig jaar op lugubere wijze is afgetakeld door omstanders is nog steeds woedend over het gebeurde.

[quads id=1]

Dief uit Paramaribo

De vrouw haar enige zoon werd vorig jaar door buurtbewoners in Paramaribo betrapt bij een poging tot woninginbraak en werd vervolgens zonder genade in elkaar geslagen.

De vrouw zegt aan GFC Nieuws dat haar kind nog steeds ernstige geestelijke en lichamelijke schade ervaart van de aftakeling. “Hij dacht dat hij dood zou gaan en heeft het er nog steeds erg moeilijk mee, hij is zeer getraumatiseerd.

Hij dacht dat hij dood zou gaan

[quads id=1]

Waar halen deze mensen het recht vandaan mijn zoon zo toe te takelen? Deze slechte mensen krijgen hun straf nog wel. Deze misdadigers horen ook opgesloten te worden wegens mishandeling”, meent ze.

Recht in eigen hand

De moeder is van oordeel dat burgers het recht niet in eigen hand mogen nemen. Volgens de wet hoort men de politie te bellen, die vervolgens het Openbaar Ministerie inschakelt.

[quads id=1]

Kap Paramaribo
Voorbeeldfoto. Man met kapmes

“Een onafhankelijke rechter mag oordelen over mijn kind. Maar wie zijn jullie om te bepalen of mijn kind schuldig is of niet? Iemand is onschuldig totdat de rechter anders oordeelt. Intussen hebben jullie mijn kind kapot gemaakt”, zegt ze tenslotte op zeer boze toon.

Gerelateerde berichten:

 

4 mannen nemen recht in eigen hand en mishandelen dief

Ronald neemt recht in eigen hand en kapt vermoedelijke inbreker

 

Bron: GFC Nieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.