Man badend in het bloed aangetroffen na brute overval te Suriname

steekpartij Paramaribo

Suriname ~ Man op brute wijze mishandeld en beroofd aan de Needeweg. Drie criminelen hebben zaterdagavond een rijinstructeur aan de Needeweg, zijstraat van de verlengde Helena Christinaweg, op brute wijze mishandeld en beroofd van zijn persoonlijke spullen.
[quads id=1]

Needeweg te Suriname

Uit het politioneel onderzoek blijkt dat het slachtoffer kort voor de overval van de winkel kwam. Hij werd terstond aangevallen door het drietal, dat gewapend was met respectievelijke een houwer en een stuk hout. Het slachtoffer heeft zich hevig verzet en heeft de houwer gedurende de worsteling vastgehouden.

Er ontstond een worsteling

[quads id=1]

bloed Suriname
Voorbeeldfoto

De tweede heeft hem met het hout bewerkt, met als gevolg dat het slachtoffer diverse verwondingen heeft opgelopen. De buit betreft SRD 5000, sieraden en nog nader op te geven goederen. Hij werd na de mishandeling en beroving ter plaatse achtergelaten. Het slachtoffer heeft nadien hulp gezocht bij de buren, die op hun buurt de politie en de familie alarmeerden.

Hulp van de buren

Het slachtoffer werd badend in bloed aangetroffen en werd terstond vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Men heeft niet gewacht op de ambulance, omdat het anders nog langer zou duren en het slachtoffer veel meer bloed zou verliezen. Dagblad Suriname heeft in verband met het onderzoek gesproken met een zoon van het slachtoffer. Volgens de zoon woonde zijn vader alleen op het adres.

Vader woonde alleen

[quads id=1]
Het blijkt dat de daders in de ochtend wederom op het adres zijn geweest op zoek naar meer waardevolle goederen. Dit blijkt uit de forceringen die zijn aangericht aan de woning. De daders die zijn vader eerder op de avond hadden overvallen, waren niet in de woning geweest.

Ze kwamen terug

Bij de tweede keer hebben de verdachten niets kunnen wegmaken, omdat zij werden gestoord tijdens hun snode daad. De politie van Santo Boma heeft de aangifte opgenomen en het verdere onderzoek overgedragen aan de recherche van Midden.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.