Video – Politiebericht – Auto over de kop te Paramaribo. 2 vrouwen gewond

politie Paramaribo

Paramaribo ~ Twee vrouwen gewond geraakt bij aanrijding. Twee vrouwelijke autobestuurders zijn op vrijdagmorgen 27 juli betrokken geweest bij een zware aanrijding op de hoek van de Gemenelandsweg en de Waaldijkstraat te Paramaribo.
[quads id=1]

Waaldijkstraat te Paramaribo

Een van de voertuigen is zelf over de kop geslagen. De politie van ressort Nieuwe Haven Paramaribo deed na de melding van de aanrijding de plaats aan. Onderzoek wees uit dat de veroorzaakster over de Waaldijkstraat reed. Op de hoek van de Waaldijkstraat en de Gemenelandsweg verzuimde de bestuurster voorrang te verlenen aan het verkeer op de Gemenelandsweg met als gevolg de aanrijding.
[quads id=1]

Geen voorrang gegeven

Het voertuig van de benadeelde sloeg vermoedelijk door de slag over de kop. De chauffeuses zijn gewond geraakt en zijn per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo.

AZP Paramaribo

[quads id=1]
De politie van ressort Nieuwe Haven is belast met het onderzoek van deze aanrijding.
Bekijk hier de video:

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.