Vrouw met prop in haar mond, bewusteloos achtergelaten door haar man ~ Suriname

beroofd Suriname

Suriname ~ Man knevelt vrouw met verband en neemt halsketting weg. Nuel S. is donderdagavond aangehouden in een hotel. Deze verdachte heeft de handen van zijn vrouw vastgebonden met een verband.
[quads id=1]

Nuel uit Suriname

Daarnaast heeft hij haar mond dicht gepropt met een zakdoek en haar keel vastgebonden met een kledingstuk. Het slachtoffer kwam in ademnood en raakte bewusteloos.
[quads id=1]

Ze raakte bewusteloos

De verdachte heeft vervolgens haar halsketting weggerukt. Met medeneming van de ketting vertrok hij uit huis. Het slachtoffer kon zich later bevrijden en schakelde de politie in.

Poging tot doodslag

beroofd Suriname

De sterke arm heeft de verdachte in een hotel aangetroffen en aangehouden. In het belang van het verdere onderzoek is hij ter zake poging tot moord, poging tot doodslag en poging tot zware mishandeling en mishandeling ingesloten.
[quads id=1]

Buiten levensgevaar

Het slachtoffer verkeert buiten levensgevaar.

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.