Video – Bijzondere zusjes: Sheneeva en Chenelva – Siamese tweeling ~ Suriname trots

Siamese tweeling Suriname

Suriname – Nederland ~ Goedemorgen, ik ben Rosianne. Ik heb leuk nieuws voor jullie (nou ik vind het leuk). Ik wil jullie vertellen over mijn bijzondere zusjes: Sheneeva en Chenelva – De enige Siamese tweeling in Nederland geboren in Suriname
[quads id=1]

Siamese tweeling uit Suriname

Ik ben heel trots. Mijn zusjes gaan na jaren vloggen. Na jaren 17 jaren geen privacy meer. Nee ze willen hun plek in de maatschappij. En stellen zich daarom vandaag aan iedereen voor. Bij deze, maakt u kennis met mijn zusjes:

Even voorstellen

Hallo allemaal! Mogen wij ons even voorstellen? Wij zijn Sheneeva en Chenelva. Vanaf vandaag zullen wij bloggen en vloggen over ons leven, en daar nodigen wij jullie voor uit. Wij horen jullie denken dat er al zoveel bloggers en vloggers zijn. Maar…Wij zijn bijzonder, we zijn uniek, want wij zijn de enige Siamese tweeling in Nederland!
[quads id=1]

De enige Siamese tweeling in Nederland

Wat?! Juist ja. Fijn dat we jullie aandacht nu hebben. Wij zijn een tweeling en niet zomaar een. Wij zitten voor altijd aan elkaar vast. Maar om ons aan jullie voor te stellen beginnen we bij het begin. Zeventien jaar geleden werden wij in Suriname geboren.

Ze wisten het niet van te voren

Wat men van tevoren niet wist, is dat wij met onze achterhoofden aan elkaar vast zaten. Onze hoofden zitten aan elkaar vast maar we hebben ieder ons eigen lichaam. We zijn daardoor letterlijk en figuurlijk onafscheidelijk.
[quads id=1]

We zijn onafscheidelijk

Je hoort of leest wel eens dat een Siamese tweeling is gescheiden (losgemaakt) van elkaar. In ons geval is dat niet mogelijk omdat er 1 bloedvat is dat wij delen. Als het geraakt wordt, overlijden we. Dat is de harde waarheid Dus we denken er niet aan om ons te laten scheiden. En eigenlijk vinden we het wel best zo. We zijn immers nooit alleen!

Nooit alleen

Jullie snappen wel dat dit ervoor zorgt dat ons leven er een tikkeltje anders uitziet dan van de rest van de wereld. We hebben dus heel veel meegemaakt. Leuke dingen, maar ook minder leuke. Niemand vindt het bijvoorbeeld leuk wanneer anderen ongevraagd foto’s van hen maken of hen aanraken of aanstaren. Wij ook niet en we hopen dat iedereen dit zal respecteren.

Een kijkje in ons leven

[quads id=1]
Omdat we begrijpen dat het voor anderen interessant is zullen we jullie in onze blogs en vlogs een kijkje in ons leven geven. Wil je ons volgen?

Wij zijn op Social Media (Instagram, Facebook en Youtube) te vinden onder de naam Neevandnelly (of klik op de link). Daar kun je ons volgen en als eventueel vragen stellen. Geef het door aan iedereen! Contact gaat via onze oudere zus Rosianne Kolestein.

Graag de privacy van onze moeder respecteren.

Beleefd blijven

Wel willen we jullie op het hart drukken: blijf alsjeblieft beleefd.

Groetjes van Sheneeva en Chenelva

Aankomende zondag 29 juli 2018 zullen wij live komen op onze eigen Facebook pagina  ook te volgen via FamilieNieuws!

Geef het door aan een ieder!!! ❤️❤️
Tot zondag!

Foto’s

Bekijk hier nog wat foto’s en bijzondere video’s van de bijzondere zusjes:

[quads id=1]

 


**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.