politiebericht – 25-jarige man uit Suriname dwingt tienermeisje tot intieme handelingen

video Suriname

Suriname – Tiener gechanteerd tot het plegen van intieme handelingen. De politie heeft een zaak in onderzoek waarbij een tiener meisje door een 25 jarige man zodanig onder druk is gezet dat zij intieme handelingen met hem gepleegd heeft.
[quads id=1]

Tiener uit Suriname

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen dat de man via de “sociale media” een “vrienden verzoek” naar de tiener had gestuurd waarop zij gereageerd had. Zij werden “Chat” vrienden en op een bepaald moment kreeg de man de tiener zover dat zij foto’s van haar voor hem stuurde die van dien aard waren dat hij haar daarmee kon chanteren.

Ze stuurde hem foto’s

[quads id=1]
Hij dreigde de foto’s van haar via de “sociale media” te zullen verspreiden als zij geen intieme handelingen met hem pleegde. Niet lang daarna wist het slachtoffer de moed op te brengen om de politie in kennis te stellen van hetgeen haar overkomen was.

video Suriname
Voorbeeld foto

De man is opgespoord en op grond van feiten en omstandigheden en op grond van zijn eigen verklaring hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Hij wordt verdacht van intiem misbruik.
[quads id=1]

Waarschuwing voor anderen

U wordt gewaarschuwd om geen filmpjes of foto’s van u naar anderen te sturen die van dien aard zijn dat u daarmee onder druk kan worden gezet tot het ondergaan of plegen van handelingen die u niet wilt
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis