Gouden huwelijk voor echtpaar Monkau – Popken uit Paramaribo

getrouwd Paramaribo

Paramaribo ~ Gouden huwelijk voor echtpaar Monkau-Popken. Het echtpaar Monkau – Popken is 50 jaar getrouwd. Het echtpaar heeft de gebruikelijke enveloppe uit handen van Adjunct districtssecretaris L. Bouterse ontvangen.

[quads id=1]

Echtpaar uit Paramaribo

Dhr Baltus René Monkau is geboren op 09 september 1933 en Mevr Anetta Wilma Popken op 27 mei 1936. Baltus en Anetta hebben geen geregeld huwelijk gehad. Meneer Mankau heeft ±17.5 jaren gewerkt bij bureau landelijke opbouw en ± 22 jaren in Nederland bij Rijks waterstaat tot zijn pensionering.

[quads id=1]

Geen geregeld huwelijk

Mevrouw Monkau heeft altijd de zorg over de kinderen gehad en houdt van handenarbeid. Het echtpaar is gezegend met zeven kinderen en 14 kleinkinderen. Het echtpaar geeft aan dat geduld voor elkaar de basis is voor een gezegend huwelijk.

Foto’s

Bekijk hier de foto’s:
[quads id=1]

Bron: Bic Paramaribo Noordoost
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.