Edgar ontvoerde meisjes, dwong ze tot omgang en gaf ze busgeld ~ Suriname

stiefvader Suriname

Suriname ~ ‘Wang lo pikin meid unu sjie tap’ deng foto’. Edgard riskeert 10 jaar cel voor het ontvoeren en intiem misbruiken van 2 minderjarige meisjes en een volwassen vrouw.
[quads id=1]

Edgar uit Suriname

De verdachte geeft toe omgang met alle drie slachtoffers te hebben gehad, maar beweert dat alle drie dat vrijwillig hebben gedaan. Zo beweert hij ook het mobiele nummer van één van de minderjarige slachtoffers in zijn mobiele telefoon te hebben en zou hij zo eerder afspraken met haar hebben gemaakt.

Strafzitting in Suriname

[quads id=1]
Op de strafzitting gisteren liet kantonrechter Marie Mettendaf deze beweringen van Edgard toetsen door leden van de digitale recherche. Uit een geheugenkaart van het toestel van de verdachte bleek dat hij een heleboel foto’s gewist had van hem en half naakte minderjarige meisjes. Deze foto’s zijn door technisch werk van de politie hersteld. Volgens de rechter heeft de verdachte juist ervoor gezorgd dat het gerecht dieper inzicht heeft gehad in zijn bezigheden. “Ik vraag mij af of er meer slachtoffers daarbuiten zijn die zich mogelijk schamen om aangifte te doen”, stelde de rechter.

Meer slachtoffers

[quads id=1]
Opmerkelijk volgens de politie is dat Edgard de geheugenkaart van zowel zijn telefoon als die van één van de slachtoffers heeft verwisseld. Eén van de minderjarige meisjes werd geruime tijd na schooltijd door de verdachte lastiggevallen en gevraagd omgang met hem te hebben. Op een bepaalde dag besloot dit meisje naar de winkel te gaan om beltegoed te kopen en werd bij terugkeer ineens door Edgard benaderd.

Sleepte haar in de auto

Edgard, die in zijn voertuig zat, begon haar weer te dwingen met hem mee te gaan. Aangezien zij geen aandacht aan hem schonk en sneller begon te lopen, stopte de verdachte vlak voor haar en sleepte het meisje in zijn voertuig. Hierna bracht hij haar naar diverse plekken op Saramacca en werd zij meerdere malen misbruikt.

Hij gaf haar busgeld

[quads id=1]
Na de daad werd zij op een afgelegen plek in het district Para afgezet. Opmerkelijk is dat het slachtoffer verklaard heeft dat Edgard haar geld meegaf om de bus te kunnen betalen. Deze zaak wordt op 16 augustus verder behandeld.

gerelateerde berichten:

https://www.familienieuws.com/2018/04/27/man-uit-suriname-geeft-toe-omgang-te-hebben-gehad-met-minderjarige-meisjes/

 

Geschreven door Faisel Rasoelbaks
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis