Begrafenisplechtigheid Georgine Soemita-Djojooetomo vandaag te Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo ~ Begrafenisplechtigheid Georgine Soemita-Djojooetomo vandaag te Paramaribo. Dinsdag jongstleden hebben familie, vrienden en partijgenoten van de KTPI, in het mortuarium van Schiphol afscheid genomen van de in Nederland overleden Georgini Toekirah Soemita-Djojooetomo (72), echtgenote van politicus Willy Soemita.
[quads id=1]

Begrafenis te Paramaribo

Mevrouw Soemita is haar echtgenoot, Willy, voor wie zij een grote steun was in zijn politieke carrière, voorgegaan. Zij was zeer bemind binnen en buiten de partij.

Echtgenote van Willy Soemita

In leven was zij ambtenaar en is in de jaren zeventig van de vorige eeuw onder andere secretaresse geweest van de ministers Soejadin André Soeperman en Cornelis Ardjosemito.

overleden Paramaribo
[quads id=1]

Ze overleed in Nederland

Mevrouw Soemita overleed in Nederland waar zij als gezelschap van haar wederhelft vertoefde, die voor een medisch onderzoek was afgereisd naar Europa. Het stoffelijk overschot werd donderdag naar Suriname overgebracht.

Doekhieweg in Paramaribo – Zuid

Het ligt in de bedoeling om de begrafenisplechtigheid te doen plaatsvinden op vrijdagmiddag 27 juli op de begraafplaats SIS aan de Doekhieweg in Paramaribo-Zuid. Tussen 13.00 -15.00 uur wordt er aan de Anton Favereystraat (Tourtonne III) te Paramaribo, afscheid genomen van de overledene.
Bekijk hieronder de gegevens omtrent de uitvaart en de condoleances:
[quads id=1]
overleden Paramaribo

overleden Paramaribo
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.