Waarschuwing – Mijn tante is overleden nadat ze uit een bus is gegleden te Paramaribo

overleden Suriname

Paramaribo,

Inna Lillahi Wa Inna Illahi Rodji Un
Rest in Peace

Parijem Darta-Sastroprawiro

Geboren : 9 Augustus 1963
Overleden: 22 Juli 2018
Begraven: 22 Juli 2018

[quads id=1]

Eigenaar van de bus

Om en bij 3/4 weken geleden is mijn tante uit een lijn 8/9 gegleden nadat zij op de klapstoel zat naast die deur bij het beschrijven van een bocht. Ik wil bij deze en via deze page de buschauffeur en Eigenares van de bus mededelen dat mijn Tante is komen te overlijden aan de inwendige kneuzingen en de scheur die zij had in haar ruggen graat. De operatie die zij moest ondergaan heeft niet mogen baten.

Inwendige verwondingen

[quads id=1]
Uitwendig had zij maar een paar schrammen en een barst aan haarr achterhoofd. Ongeveer 2/3 weken geleden werd een post door mij gedeeld op deze page (verkeers update Su) om opzoek te gaan naar de Buschauffeur en of Eigenaar(es) van de bus. Er werd wel erop gereageerd maar op een heel onwijze manier, zonder medeleven.

Geen geld

Wij als familie leden waren er niet op aan toe aan het negatieve te beginnen. Maar wij wilden slechts alleen maar contact met de desbetreffende buschauffeur/eigenaar zodat wij hun up to date konden houden omtrent de situatie van mijn tante. NIET OM GELD TE VRAGEN. Maar meer om hun medeleven. En om de situatie als een eye opener te gebruiken voor de buschauffeur dat hij erop moest letten dat zijn bus NIET TE VOL was, en dat de deuren ten alle tijden gesloten moeten zijn TIJDENS HET RIJDEN.
[quads id=1]

Niet naar de politie

U vraagt zich nu af, waarom zijn jullie dan niet naar de politie gestapt om informatie te halen over de buschauffeur? Nee, de politie geeft niet zomaar informatie weg van mensen. Vandaar wij het op deze page gepost hadden. Helaas is mijn tante te komen overlijden, God heeft anders bepaald en alles gebeurt om een reden.

Tot slot wil ik op deze manier ALLE buschauffeurs vragen om
1. Erop te letten dat uw bus NIET de toegestane personen limit overheerst.
2. Dat de deuren ten alle tijden tijdens het rijden gesloten moeten zijn
3. U geen roekeloos rijgedrag vertoont.

Als u als chauffeur uw leven niet lief hebt, hou dan wel rekening met uw mede inzittenden die hun leven wel kostbaar hebben. Let wel een ongeluk schuilt in een klein hoekje.

P.S Als de buschauffeur/eigenares/dochter van de eigenares (degene die eerder had gereageerd op mijn post)
Alsnog willen langs komen voor hun medeleven waarderen wij dat ten zeerste.
[quads id=1]
U bent vergeven, wat gebeurd is, is al gebeurd. Wat wij nu willen is dat het zich NOOIT meer herhaald bij alle chauffeurs die passagiers vervoeren. Indien u van gedachte verandert kunt u altijd contact opnemen met mij dmv een PM.

Rust zacht lieve tante Parijem Darta-Sastroprawiro Djoewan.

~Cimade~

De uitvaart van mijn tante heeft reeds plaatsgevonden
overleden Paramaribo

Bron: Binnengekomen via Facebook
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.