Vader zegt dat zijn 5-jarige dochter zelf omgang met hem wilde ~ Suriname

dochter Suriname

Suriname  ~ Bollywoodfilm onthult seksueel misbruik. De moeder van een veertienjarig meisje kwam ‘dankzij’ een Bollywoodfilm erachter dat haar dochter intiem wordt misbruikt door haar vader.

[quads id=1]

Rechtbank te Suriname

De vrouw heeft donderdag getuigd voor de rechter. Ze vertelde dat zij en haar kind op de dag van de onthulling naar een Bollywoodfilm zaten te kijken, waarin intiem misbruik werd belicht. “Ze was extra stil merkte ik.” Op een gegeven moment ging het meisje met haar telefoon naar het toilet en bleef daar een poos.

Ze was aan het huilen

[quads id=1]

Toen de moeder een kijkje ging nemen, trof ze haar dochter huilend aan. “Ze heeft me omhelsd en zei: ma, vandaag ga ik het vertellen. Papa misbruikt mij al jaren.” Het kind wordt sedert haar vijfde misbruikt. De moeder vertelde dat ze dit niet eerder heeft gemerkt.

Toen rechter Marie Mettendaf vroeg of er ook niets vreemds is geconstateerd tijdens het baden van het kind, reageerde ze ontkennend. De vrouw is vaker afgereisd naar het buitenland en ze vermoedt dat haar man in die periode dat ze buiten Suriname was zijn handelingen pleegde.

omgang Suriname

17 jaar getrouwd

Het koppel is zeventien jaar getrouwd en heeft één kind. De vrouw heeft ook verklaard dat ze soms mishandeld en uitgescholden werd door haar echtgenoot. Dat gebeurde wanneer hij dronken was. Ze zegt dat zij en haar man vaak communicatieproblemen hadden.

[quads id=1]

Ze heeft zelf geen moment het idee gehad dat hij hun dochter intiem misbruikte. Dat komt, zegt ze, omdat haar echtgenoot, ondanks hij haar sloeg, ook wel aardig kon zijn. “Deze man heeft twee gezichten.” De vrouw zei op een vraag van de rechter dat ze haar kind “af en toe een paar klappen” gaf wanneer ze niet luisterde.

[quads id=1]

Meisje kreeg wel eens klappen

Ze vermoedt dat het meisje misschien daarom uit vrees niet eerder over het misbruik heeft verteld. De man heeft eerder verklaard dat het meisje hem zelf vroeg om omgang met hem te hebben. De behandeling van de zaak wordt op 16 augustus vervolgd met het requisitoir en het pleidooi.
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.