Video – Lichaampje van doodgeboren baby gevonden in vliegtuig toilet – Buitenland

baby Paramaribo Suriname

Vliegtuig ~ Lichaampje van doodgeboren baby gevonden in vliegtuig toilet. Volgens bronnen werd het baby’tje gevonden met toiletpapier in het mondje, maar dat is niet bevestigd.

[quads id=1]

Toilet van vliegtuig

Volgens bronnen werd het baby’tje gevonden met toiletpapier in het mondje, maar dat is niet bevestigd. Gisteren is het lichaampje van een doodgeboren baby geboren in een toilet van een vliegtuig van AirAsia dat van Imphal op weg was naar New Delhi.

Levenloos en verlaten

[quads id=1]

De luchtvaartmaatschappij bevestigt dat het lichaampje ‘levenloos en verlaten’ in het toilet werd gevonden toen het personeel het vliegtuig gereed maakte voor de landing.

Te vroeg geboren

Volgens bronnen werd het baby’tje, een premature foetus, gevonden werd met toiletpapier in het mondje, maar dat is niet bevestigd. Na de landing werden alle vrouwelijke passagiers van de vlucht ondervraagd, waarna een verdachte, een 19-jarige vrouw, werd aangehouden.

baby vliegtuig
Voorbeeld foto baby
19-jarige vrouw

AirAisia zegt dat de vrouw een medisch onderzoek moest ondergaan op de luchthaven van New Delhi en bevestigde dat het kind tijdens de vlucht geboren is. Er wordt nu onderzocht of het om abortus gaat.

Excuses voor de vertragingen

[quads id=1]

De luchtvaartmaatschappij biedt haar excuses aan aan alle andere passagiers die vertraging hebben opgelopen door het incident.
Bekijk hier de video erover:

Bron: HLN.be
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.