Video – 5-jarige Jare uit Nigeria is het mooiste meisje ter wereld

mooiste meisje

Nigeria  ~ De 5-jarige Jare uit Nigeria wordt op social media ‘het mooiste meisje ter wereld’ genoemd. Dat gebeurde nadat een fotograaf een foto van haar had gedeeld via Instagram.
[quads id=1]

Meisje uit Nigeria

https://www.instagram.com/p/BlaavfZne9i/?taken-by=the_j3_sisters

De 5-jarige Nigeriaanse kleuter Jare uit Nigeria wordt het ‘mooiste meisje ter wereld’ genoemd. En wij begrijpen heel goed waarom, want holy moly wat is dit kind knap!

VOLLEERD MODEL

Jare werd kortgeleden op de foto gezet door professioneel fotografe Mofe Bamuyiwa. Die deelde weer enkele foto’s van het meisje op haar Instagramaccount, waarna de bewonderende reacties binnenstroomden. “Ze is prachtig! Dit kind krijgt een gouden toekomst'” en “Wat een kleine schoonheid” zijn slechts enkele van de honderden reacties onder de foto’s van Jare. Toen verschillende media als The Daily Mail en Yahoo Lifestyle het nieuws rondom Jare overnamen, ontplofte de boel helemaal.

[quads id=1]

https://instagram.com/p/Bldm5TNFrpM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

MEER DAN 16.000 LIKES
De populairste foto van Jare heeft op dit moment al meer dan 16.000 likes. Het meisje is op dit moment nog geen professioneel model, maar de fotografe voorspelt een gouden toekomst voor Jare. Zij motiveerde de moeder van het meisje om een Instagramaccount voor Jare en haar twee oudere zussen Jomi (7) en Joba (10) te creëren, zodat heel de wereld kan zien hoe beeldschoon haar dochters zijn.

IN VOGUE
Dat deed de moeder in de vorm van the_j3_sisters, waar in korte tijd al meer dan 7000 volgers op zitten. Op de pagina is te lezen dat Jare en haar zussen vanaf nu kunnen worden ingezet voor modellenklussen. Die zien we binnenkort terug in Vogue!

Bekijk hier een video:
[quads id=1]

Bron: FunX.nl
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.