Politiebericht – Auto slaat over de kop en vliegt in brand. 1 overleden – Suriname

overleden Suriname

Suriname – Mede-inzittende laat leven bij verkeersongeval te Brokopondo. De mede inzittende Jackson Wee Wee, wiens leeftijd nog onbekend is, overleed in de vroege ochtend van donderdag 26 juli na een verkeersongeval in het district Brokopondo.
[quads id=1]

Ongeval te Suriname

De politie van Brownsweg kreeg via de Centrale Meldkamer de melding dat een Auto over de kop was geslagen en er sprake was van zware persoonlijke ongelukken en een dode. Bij aankomst op de locatie bleek het te gaan om een personenauto met drie inzittenden namelijk de 21-jarige bestuurder Damian F. en de mede inzittenden Shivaro,A. oud 22 jaar en Jackson Wee Wee.

Onbekende reden

[quads id=1]

Damien reed over de weg naar Atjonie meer bekend als “Tjongalanga pasie”. Ter hoogte van de 7e kilometer van de weg raakte de auto, door tot nog toe onbekende reden, van de weg en kwam op de langs de weg lopende berm terecht. Vervolgens sloeg het voertuig over de kop en vloog kort daarna in brand.

Allemaal zijn gewond geraakt

overleden Suriname

Alle inzittenden raakten gewond. De bestuurder Damian en de mede inzittende Shivaro waren niet aanspreekbaar. Met de ambulance van de medische zending zijn deze gewonden afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis, alwaar zij ter verpleging zijn opgenomen.
[quads id=1]

Mede inzittende

De mede inzittende Jackson is ter plaatse overleden. Zijn ontzielde lichaam is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen De autobestuurder Damien is niet in het bezit van een geldig Surinaams rijbewijs. Met het overlijden van Jackson,Wee Wee staat de verkeersbarometer landelijk op 42.

[quads id=1]

Politie Suriname

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Verkeers Unit van regio Midden
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.