Overleden – Onze moeder en oma Jacqueline Fraser – Kemble ~ Paramaribo

overleden Paramaribo

Paramaribo,

Overleden

Jacqueline Fraser – Kemble

[quads id=1]

Diep bedroefd, maar dankbaar voor alle mooie herinneringen maken de families Kemble, Kambel, Fraser, Sacco en Coutar Kinderen en kleinkinderen en achterkleinkinderen in Nederland en Suriname bekend dat hun geliefde moeder en grootmoeder en overgrootmoeder Jacqueline Helouise Fraser – Kemble geboren 5 augustus 1927 is overleden op 90 jarige leeftijd.

De singineti is op donderdag 26 juli 2018 om 8u tot 12u middernacht.

 De uitvaart is op 27 juli 2018 in Suriname. Afscheid van 1u  tot 5u thuis aan de Hecht en Sterkweg 14 te Ephramzegen te Paramaribo. De begrafenis is op de Rooms-Katholieke begraafplaats in Paramaribo

[quads id=1]
overleden Paramaribo
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis